021-65162238 - 09127679950

تولید کننده انواع لوازم جانبی عینک (اسپری ، جلد ، بند ، دستمال ،هارد و ... )

زیان های آلودگی هوا بر چشم

زیان های آلودگی هوا

زیان های آلودگی هوا بر چشم چیست ؟دلیل اهمیت مراقبت از چشم.ها در هوای آلوده چیست؟ اگر محافظت از چشم‌ها در هوای آلوده را جدی نگیریم در معرض چه آسیب‌هایی قرار می‌گیریم؟ آلودگی هوا به تمام بخش‌های بدن همچون ریه‌ها، قلب و استخوان‌ها آسیب می‌رساند.

اگر مدت زمان طولانی در معرض آلودگی هوا هستید، شک نداشته باشید که بینایی شما تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

مشکلاتی همچون سندرم چشم، خشکی و سوزش چشم‌ها، آبریزش چشم، تاری دید و حتی گلوکوم از جمله زیان های آلودگی هوا ناشی از قرار گرفتن در محیط آلوده است.

هر یک از این مشکلات قابل جبران هستند، اما ممکن است به خاطر بی‌توجهی فرد به تهدیدهای ناسالم بودن هوا، به مشکلات جدی‌تر ختم شوند. امروزه با شلوغ‌تر شدن شهرها، آلودگی هوا در شهرها به خاطر انتشار گازهای گلخانه‌ای مشکلات زیادی را برای سلامتی افراد ایجاد کرده است و زیان های آلودگی هوا افزایش پیدا کرده است.

یکی از مشکلات جدایی ناپذیر فصول سرد سال در کلانشهرها همین تجمع گازهای گلخانه‌ای و افزایش آلودگی هوا است.

از زیان های آلودگی هوا بر چشم‌ها می‌توان به عفونت‌های چشمی، قرمزی چشم‌ها، آب ریزش چشم‌ها و اشاره کرد که اثرات هر کدام از آن‌ها بر چشم یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که بسیاری از مردم می‌خواهند در مورد آن اطلاعات دقیقی کسب کنند.

ممکن است مشکلات بسیار بالایی در بینایی و سلامت چشم‌های افراد به وجود بیاورد.

در ادامه این مقاله سعی می‌کنیم تا مهم‌ترین و اصلی‌ترین آثار مخرب آلودگی هوا بر چشم‌ها و راه‌های مقابله با آن را برای شما بیان کنیم.

 

آلاینده اثرات بر چشم عواقب طولانی مدت گروه‌های در معرض خطر
ذرات ریز خشکی، سوزش، قرمزی کاهش بینایی، آسیب به قرنیه همه افراد، به ویژه افراد مبتلا به آسم و آلرژی
اوزون سوزش، آبریزش، تاری دید افزایش حساسیت به نور، آب مروارید ورزشکاران، کودکان، سالمندان

 

زیان های آلودگی هوا
جلو گیری از زیان های آلودگی هوا

آلودگی هوا و سلامت چشم‌ها

سلامتی چشم‌ها مهم‌ترین موضوعی است که باید به آن توجه کافی داشته باشید. عوامل زیادی وجود دارد که ممکن است سلامت چشم‌ها را تهدید کند.

در فصل‌های سرد سال میزان زیان های آلودگی هوا زیادتر می‌شود و چشم‌ها را با آسیب‌های بسیار زیادی مواجه می‌کند. چشم‌ها تنها اعضایی از بدن هستند که ارتباط مستقیمی با هوای آلوده دارند. بنابراین باید در مراقبت از چشم‌های‌تان در برابر هوای آلوده توجه ویژه‌ای داشته باشید.

شایع‌ترین زیان های آلودگی هوا بر سلامت چشم‌ها عبارتند از:

خشکی چشم‌ها: یکی از متداول‌ترین اثرات مخرب آلودگی هوا بر چشم‌ها، ایجاد خشکی در چشم‌ها است. در شرایطی که اشک کافی تولید نشده یا اشک باکیفیت و کافی دور چشم‌ها ایجاد نشود، خشکی چشم ایجاد می‌شود.

علاوه بر این کیفیت پایین هوا نیز باعث تشدید خشکی چشم‌ها می‌شود.
دژنراسیون و گلوکوم: بالا بودن درصد آلودگی هوا باعث افزایش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا می‌شود. وقتی آلاینده‌های هوا را تنفس کنید، ذرات آلاینده‌ها وارد جریان خون شده و از طریق رگ‌های خونی کوچک به ساختار چشم‌ها آسیب می‌رسانند.

همچنین از زیان های آلودگی هوا می توان ابتلا به آب سیاه یا گلوکوم را نام برد. این بیماری بینایی چشم‌ها را تحت الشعاع قرار می‌دهد و ممکن است باعث نابینایی فرد شود.

حساسیت چشمی: ترکیب آلاینده‌های هوا با اشک چشم، باعث بروز حساسیت و التهاب در چشم‌ها می‌شود. از جمله علائم ابتلا به حساسیت چشمی می‌توان به سوزش، ریزش اشک، احساس جسم خارجی درون چشم و قرمزی چشم‌‌ها اشاره کرد.

این اختلال بینایی و تمرکز چشم‌ها را کاهش می‌دهد و دید فرد را به طور کامل مختل می‌کند.

زیان های آلودگی هوا
انواع زیان های آلودگی هوا

انواع زیان های آلودگی هوا که سلامت چشم‌ها را تهدید می‌کنند

اگر به دنبال اصلی‌ترین زیان های آلودگی هوا بر چشم‌هایتان هستید، اطلاعات این مقاله را جدی بگیرید و مراقبت‌های لازم برای حفظ سلامت چشم‌های‌تان را انجام دهید. تاثیر آلودگی هوا بر چشم‌ها دلایل مختلفی دارد و آیتم‌های بسیار زیادی در این زمینه دخیل هستند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ریزگردها
دوده‌های موجود در هوا
میکروب های موجود در هوا
هوای آلوده منبع انواع میکروب‌های خطراناک و مواد شیمیایی است. هر یک از این موارد به تنهایی سلامت چشم‌های شما را تهدید می‌کنند.

روش‌های مراقبت از چشم‌ها در هوای آلوده

آشنایی با روش‌های مراقبت از چشم‌ها در هوای آلوده به شما کمک می‌کند تا بتوانید با خیال راحت به گشت و گذار بپردازید. از مهم‌ترین روش‌های مراقبت از چشم‌ها عبارتند از:

استفاده از عینک‌های مناسب برای کاهش اثر آلودگی هوا بر چشم‌ها
شستشوی روزانه چشم‌ها با آب ولرم پس از فعالیت‌های روزانه با شامپو بچه
خودداری از مالیدن چشم‌ها با دست‌ها
ماندن در خانه در روزهای آلوده

زیان های آلودگی هوا
زیان هایو خطرات آلودگی هوا

قطره چشم برای آلودگی هوا

برای درمان خشکی چشم لازم است از قطره های اشک مصنوعی استفاده کرد. همچنین در صورتی که چشم ها در اثر آلودگی هوا عفونت کرده باشند پزشک شما ممکن است قطره های حاوی آنتی بیوتیک تجویز کند. مصرف قطره های حاوی آنتی بیوتیک نیاز به نسخه پزشک دارد و توصیه میشود به علت ایجاد مقاومت باکتریایی، به هیچ عنوان بدون تجویز پزشک از این داروها استفاده نشود. برخی قطره ها نیز می توانند التهاب و حساسیت چشم که ناشی از آلودگی هوا است را برطرف کنند.

استفاده از قطره استریل چشمی

قطره استریل چشمی رایج‌ترین روش برای درمان عفونت‌های سطحی چشم‌ها است. قطره‌های استریل چشمی مختلف‌اند و بر اساس نیاز افراد تجویز می‌شوند.

با توجه به این که این قطره‌ها اغلب حاوی آنتی بیوتیک هستند، استفاده از آن‌ها فقط با تجویز پزشک باید استفاده شوند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم به صورت خودسرانه هیچ یک از انواع قطره‌های استریل چشمی را مصرف نکنید.

اما برای شستشوی چشمان میتوان از قطره هایی مانند اشک مصنوعی و محلول شستشوی چشم استفاده کرد.

جمع‌بندی

در این مقاله از پاکدید در مورد انواع آثار مخرب زیان های آلودگی هوا بر سلامت چشم‌ها صحبت کردیم. ریزگردها، میکروب‌ها و دوده‌های موجود در هوا از جمله رایج‌ترین عوامل تهدید کننده چشم‌ها به حساب می‌آیند.

وجود این آلاینده‌ها در هوا باعث بروز مشکلاتی همچون حساسیت‌های چشمی، سوزش، خارش و حتی بیماری‌هایی همچون آب سیاه در افراد می‌شود. شما با آشنایی با روش‌های مراقبتی و انجام آن‌ها می‌توانید به راحتی از زیان های آلودگی هوا بر چشمانتان بکاهید.

امیدواریم با خواندن این مقاله اطلاعات کافی در مورد محافظت از چشم‌ها در برابر آلودگی هوا کسب کرده باشید.فعالیت پاکدید  پخش عمده فریم عینک و لوازم جانبی عینک مانند جلد عینک فعال است ،اگر در مورد زیان های آلودگی هوا بر روی چشم‌ها سوالی دارید، با کارشناسان ما تماس بگیرید. کارشناسان ما هر روز پاسخگوی سوالات شما عزیزان برای مراقبت هر چه بیشتر از سلامتی بینایی‌تان هستند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x